Terug naar home

Nieuws

LANDGOED VELS MONUMENTAAL WOONHUIS TE HELLENDOORN

Indusa Installaties is eind 2016 gestart met de engineering en realisatie van Boerderij (herbouw) met bijgebouwen van Landgoed Vels te Hellendoorn van zowel de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. In het landgoed worden zeer duurzame installaties aangebracht. Naast de bijgebouwen zal er ook een groot buitenzwembad geplaatst worden. Onder de boerderij is er een kelder aangebracht waar een bioscoop/game-room/fitnessruimte en een wijnkelder aanwezig is en natuurlijk ook de technische ruimte. Landgoed Vels ligt onder de Eelerberg aan de rand van het Reggedal, een historische handelsroute. Het gebied wordt gekenmerkt door rivierduinen, die zijn ontstaan door de werking van water, wind en ijs. De rivierduinen bepaalden het stroomgebied van de rivier de Regge. Landgoed Vels ligt naast Nationaal Park De Sallandse heuvelrug. Een gebied met stille heidevelden, uitgestrekte bossen en vooral flinke heuvels met weidse vergezichten. Landgoed Vels is een nieuw NSW landgoed van natuurgrond. Er staat een 19e-eeuwse boerderij – een katerstede – aan een eeuwenoude hoge akker. Twee gerealiseerde landgoedwoningen zijn onderdeel van dit nieuwe landgoed. Naast duurzaam materiaalgebruik wordt er ook gedacht aan volledige autonomie t.a.v. water- en energieverbruik. Oplevering vindt plaats in juli 2017.

Lees meer >

NIEUWE APPARTEMENTEN IN VOORMALIG SCIENTOLOGY KERK AMSTERDAM

Indusa Installaties heeft een bouwteamopdracht ontvangen van Mouton Bouw Amsterdam voor de realisatie van hoogwaardige appartementen in het voormalige pand van de Scientology kerk in hartje Amsterdam. Indusa verzorgt het gehele ontwerp en realisatie van de W-installaties in dit monumentale pand. Er komen 10 appartementen in het gebouw, en twee grote penthouses op de bovenste twee verdiepingen met een dakterras. Prachtig pand wat aangekocht is door Libra Vastgoed Amsterdam. Oplevering zal medio begin 2018 zijn.

Lees meer >

BIT 2BCD VERVANGING KOELMACHINES EN PLAATSING GROTE DRYCOOLERS

Indusa Installaties gaat binnenkort starten met de realisatie vervanging van twee bestaande koelmachines en het plaatsen van twee drycoolers. Deze drycoolers worden geplaatst op de nieuwbouw NSA-ruimte naast BIT2BCD. Om energetisch grote besparingen verder door te voeren voor BIT, gaat Indusa, naast de vervanging van de twee bestaande koelmachines met een capaciteit van 715 kW per stuk ook een circuit met grote drycoolers aanbrengen. Deze opzet geeft een groot deel van het jaar de vrije koeling van totaal circa 1.400 kW en/of een voorkoeling naar de koelmachines toe. Oplevering van dit project is eind september 2017.

Lees meer >

NIEUW LABORATORIUM VAXXINOVA GEBOUW M, 1STE VERDIEPING EN BEGANE GROND TE NIJMEGEN

Indusa Installaties is gestart met de renovatie van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van gebouw M op de eerste verdieping en begane grond te Nijmegen. Vaxxinova heeft deze verdiepingen extra gehuurd, waar men een nieuw laboratorium zal krijgen. Opdrachtgever is Kadans Science Partner N.V. Gebouw M is een uniek bedrijfsverzamelgebouw voor partijen actief in de semiconductorsector, life sciences en health. In het verlengde van de Novio Tech Campus is gebouw M “getransformeerd” tot Novio Tech Center (NTC). Na de renovatie is het NTC een state-of-the-art onderzoeks- en productiefaciliteit waar een brede groep van partijen de huisvesting, inclusief faciliteiten en voorzieningen, vindt die ze wenst. Dit project, met een behoorlijke omvang, heeft een korte doorlooptijd, oplevering is begin juni 2017.

Lees meer >

Vacatures Indusa

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in uw arbeidsloopbaan? Wellicht bent u bij ons aan het goede adres!

Lees meer >