Terug naar home

LANDGOED VELS MONUMENTAAL WOONHUIS TE HELLENDOORN

Publicatiedatum: 02-05-2017

Indusa Installaties is eind 2016 gestart met de engineering en realisatie van Boerderij (herbouw) met bijgebouwen van Landgoed Vels te Hellendoorn van zowel de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. In het landgoed worden zeer duurzame installaties aangebracht. Naast de bijgebouwen zal er ook een groot buitenzwembad geplaatst worden. Onder de boerderij is er een kelder aangebracht waar een bioscoop/game-room/fitnessruimte en een wijnkelder aanwezig is en natuurlijk ook de technische ruimte.

Landgoed Vels ligt onder de Eelerberg aan de rand van het Reggedal, een historische handelsroute. Het gebied wordt gekenmerkt door rivierduinen, die zijn ontstaan door de werking van water, wind en ijs. De rivierduinen bepaalden het stroomgebied van de rivier de Regge. Landgoed Vels ligt naast Nationaal Park De Sallandse heuvelrug. Een gebied met stille heidevelden, uitgestrekte bossen en vooral flinke heuvels met weidse vergezichten.

Landgoed Vels is een nieuw NSW landgoed van natuurgrond. Er staat een 19e-eeuwse boerderij – een katerstede – aan een eeuwenoude hoge akker. Twee gerealiseerde landgoedwoningen zijn onderdeel van dit nieuwe landgoed. Naast duurzaam materiaalgebruik wordt er ook gedacht aan volledige autonomie t.a.v. water- en energieverbruik.

Oplevering vindt plaats in juli 2017.
NIEUWE APPARTEMENTEN IN VOORMALIG SCIENTOLOGY KERK AMSTERDAM

BIT 2BCD VERVANGING KOELMACHINES EN PLAATSING GROTE DRYCOOLERS

NIEUW LABORATORIUM VAXXINOVA GEBOUW M, 1STE VERDIEPING EN BEGANE GROND TE NIJMEGEN

Vacatures Indusa