Terug naar home

MVO

MVO en Indusa Installaties: een duurzame combinatie

Als er één sector is die met de neus bovenop Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat, dan is dat wel de installatietechniek. Immers, onze systemen verbruiken bijvoorbeeld stroom, gas en water. Middelen waarmee we spaarzaam om moeten gaan. Dit ervaren wij als een grote verantwoordelijkheid die wij graag en goed dragen.

Groeiende aandacht voor verduurzaming

Grondstoffen worden schaarser en derhalve wordt duurzaamheid een steeds belangrijker thema, stijgende energiekosten en worden milieu-eisen aangescherpt. Denk aan strengere eisen van de overheid op het gebied van energieprestaties van gebouwen. Er zal een groeiende markt ontstaan voor de verduurzaming van bestaand vastgoed.

Uw uitdaging is ons vertrekpunt

Er is in Nederland nog altijd een tekort aan woningen. Vanwege de crisis is de nieuwbouwmarkt tijdelijk ingezakt, maar de bevolking groeit, huishoudens worden steeds kleiner en hierdoor zal de vraag nog jarenlang stijgen. Daarnaast speelt de vergrijzing een rol, waardoor de vraag naar zorg in combinatie met wonen verder zal toenemen. Op deze trends speelt Indusa Installaties graag samen met haar opdrachtgevers in. Wij luisteren uitgebreid naar úw uitdaging op deze terreinen en beantwoorden die met installatietechnische innovaties die het leven van uw bewoners comfortabeler en energiezuiniger maakt.

Een dynamisch proces

Al deze veranderingen maken ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen tot een dynamisch proces waarbij wij bij Indusa Installaties constante aandacht hebben voor de balans tussen people, planet en profit. Daarom bouwen wij, daar waar mogelijk, duurzaam en ontwerpen we energiezuinige installaties die zijn opgebouwd uit recyclebare componenten.