Terug naar home

Retail

Indusa Installaties: Werk aan de winkel

Indusa Installaties heeft met haar partners een lange en succesvolle geschiedenis als het gaat om installatietechnisch werk voor retailers. Denkt u hierbij zowel aan grote, landelijke ketens als aan zelfstandige winkels. Wij zijn tot in onze haarvaten gewend aan de snelheid van werken die de retail vaak verlangt. Immers, met de opening of restyling van winkels willen retailers graag direct inspelen op marktkansen. Indusa Installaties begrijpt dit en heeft haar organisatie op deze specifieke wensen flexibel ingericht.

Wij begrijpen hoe de retail werkt

Installatietechniek in winkels heeft een duidelijk doel: het zowel voor de klant als medewerker realiseren van een prettig werk- en winkelklimaat. Door deze belofte installatietechnisch bij nieuwbouw daadwerkelijk in te vullen, draagt Indusa Installaties voor retailers bij aan de klantbeleving die zij in hun winkels willen realiseren.

Aan een half woord genoeg

Wij werken voor vaste opdrachtgevers in de retail en hebben op basis van deze jarenlange ervaring vaak aan een half woord genoeg. Ons teamwork doen wij op basis van vertrouwen, evenals met alle andere partners in nieuwbouw- en restylingprojecten voor de retail. Onze planning passen wij aan uw specifieke wensen aan, zodat de verkoop zoveel mogelijk kan doorgaan en klanten zo min mogelijk worden gestoord door onze werkzaamheden.